[Uğur SALMAN] - Demokrat Parti (DP) Bursa İl Başkanı Abdullah Biçer Meryem Bizimtuna başkanlığındaki ilçe yönetiminin davetlisi olarak ziyaret ettiği Mudanya’da kurum ve kuruluşlara görüş alışverişinde bulundu. Biçer İl yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları’nın da hazır bulunduğu ziyarete İlçe Başkanlığı’ndan başladı.
Mudanya İlçe Başkanı Meryem Bizimtuna il yönetiminin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken halkla ve kurumlarla iç içe olmanın DP adına olumlu olacağını belirterek yapılan bu ziyaretlerin partiyi iktidara taşımasında ilk adım olacağını söyledi. DP’nin toparlanma sürecinde hem vatandaşı ziyaret etme hem de partililerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür toplantıyı düzenlediklerini belirten İl Başkanı Abdullah Biçer yapılan ziyaretin referandumla ilgisi olmadığını kaydederek referandum kararının Genel Merkez’de yapılacak İl Başkanları toplantısı sonrasında halkla paylaşılacağını söyledi.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET
Parti binasındaki ziyaretten sonra Muhtarlar Derneği Ziraat Odası ve Esnaf Odasında ziyaretlerde bulunan DP İl yönetimi bu kuruluşlar ile görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Abdullah Biçer DP’nin İlçe eski başkanlarından Sahip Keçeci’yi de işyerinde ziyaret etti.
Haber 110 defa okundu.